Onze Autofairzekering beloont je elke maand voor veilig rijden. Met onze speciale Chipin stekker houd je nauwkeurig bij hoe veilig je hebt gereden en afhankelijk van je rijscore ontvang je premie terug op onze toch al scherpe basispremie! Je betaalt dus nooit meer net zoveel als die bumperklever achter je. Of die snelheidsduivel die je van rechts inhaalt. Wel zo fair vinden wij.

Een van de goedkoopste autoverzekeringen van Nederland!

Wij zijn dan ook trots dat we in de top van de goedkoopste autoverzekeringen staan en daar kan dus, als je veilig rijdt, nog eens 35% premie terug verdiend worden per maand!

lagepremiebirds

Zeer complete verzekering.

Naast deze prijsvoordelen hebben we ook nog gewoon een heel goed product. Complete dekking, altijd overal snel hulp en je nooit meer zorgen maken, want als je ondanks het veilige rijden toch schade maakt, lossen wij het voor je op.

Zo zit onze Autofairzekering in elkaar

Onze Autofairzekering bestaat uit twee onderdelen. De verzekering zelf, die in samenwerking met Nationale Nederlanden is ontwikkeld en de techniek die jouw rijgedrag meet en weergeeft.

WA autoverzekeringWA

wettelijk verplicht

De schade die je met jouw auto bij anderen veroorzaakt, wordt vergoed, maar de schade die jouw eigen auto daarbij oploopt niet. Bij een auto ouder dan 10 jaar wordt er vaak gekozen voor deze dekking.

Let op: deze premie is het goedkoopst, maar daardoor ook het meest beperkt.

verzekeringskaart

WA + autoverzekeringBeperkt Casco

wettelijk + schade van buitenaf

Bovenop de WA Autofairzekering ben je met deze premie ook verzekerd bij schade aan je eigen auto door bijvoorbeeld brand, diefstal, storm en ruit-breuk. Bij een auto tussen de 6 en 10 jaar wordt er vaak gekozen voor deze dekking.

Let op: schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt, door bijvoorbeeld een aanrijding, wordt niet vergoed. Voor de cascodekking geldt een eigen risico van 250,- euro.

verzekeringskaart

All Risk autoverzekeringWA + volledig Casco

alle autoschade verzekerd

Bovenop de WA+ Autofairzekering ben je met deze premie ook verzekerd bij alle schade aan je eigen auto. Bij een auto jonger dan 6 jaar wordt er vaak gekozen voor deze dekking.

Let op: schade aan de bestuurder zelf is niet gedekt. Sluit hiervoor een schade verzekering inzittende (SVI) af. Voor de cascodekking geldt een eigen risico van 250,- euro.

verzekeringskaart

Rechtsbijstand

Soms is het lastig om schade die je hebt opgelopen te verhalen bij de andere partij. Of er ontstaat een geschil bij de koop/verkoop en of het onderhoud van je auto. Wanneer je hier bij geholpen wilt worden is het verstandig om deze verzekering ook af te sluiten.

Schade verzekering inzittenden

Bij een ongeluk kun je letsel oplopen, dat kan je leven beïnvloeden door bijvoorbeeld verlies van inkomen. Deze aanvullende verzekering vergoedt letselschade en zorgt voor een aanvulling van je inkomen wanneer dat nodig is.

verzekeringskaart

De Autofairzekering in het kort

Een van de goedkoopste basispremies van Nederland.
Bij veilig rijden 35% premie terug bovenop de scherpe basispremie
100% inzicht in je rijgedrag
Ruime dekking, nieuwe auto’s het eerste jaar verzekerd voor de nieuwwaarde
Vervangend vervoer
Pechhulp bij (volledig) casco
Keuze uit verschillende (aanvullende) dekkingen
Extra accessoires meeverzekerd tot 2500 euro, de Chipin is daar bovenop ook gratis meeverzekerd